call to action

Ben jij opzoek naar een nieuwe website of webshop? Wij helpen je graag!

Een mooie website is het online visitekaartje van jou bedrijf. Daarom is het erg belangrijk om een goede, overzichtelijke website te hebben. Wij maken website's al vanaf €199

1. Persoonlijk gesprek

Goede communicatie is van groot belang om een website naar wens te kunnen maken. We beginnen daarom met een persoonlijk gesprek waarin we jou wensen bespreken en afspraken maken.

2. Kies zelf je eigen template uit.

In het gesprek zullen we een juiste opzet voor de website bespreken. Alle keuze hierin ligt uiteraard bij de klant zelf. Hierdoor kan jij je eigen website zelf maken zoals hoe jij het wilt. Er is keuze uit duizenden templates

3. Wij houden je betrokken bij de website.

Na een week zullen wij een voorlopige website toesturen. Deze is eigenlijk volledig af maar nog steeds aan te passen. Na onderlinge goedkeuring koppelen we hem aan de domeinnaam, waardoor die online staat.

4. Vindbaarheid Google

De vindbaarheid van je website is enorm belangrijk. Wij zullen ervoor zorgen dat jou website optimaal staat ingesteld voor je zichtbaarheid op Google.


5. Koppeling met je Social Media

Een nieuwe website moet natuurlijk goed worden doorgekoppeld naar al je social media kanalen. Uiteraard nemen wij dit mee zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.


6. After sale service

Wij vinden het belangrijk dat een website achteraf gemakkelijk te veranderen is. Kleine aanpassingen in tekst of een foto zullen we daarom kosteloos doorvoeren.

call to action

Overtuigd?

Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we erachter komen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen jou graag in de online wereld.

Neem direct contact op